четверг, 17 апреля 2014 г.

Модуль 7. Рефлексія

     Як можна ефективно використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів?

     Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, яким чином створення системи формуючого оцінювання допоможе мені покращити навчальний процес, як залучення учнів до процесу оцінювання змінює їх ставлення до навчання та допоможе досягнути поставлених навчальних цілей. Як створення прикладу учнівської роботи допоможе мені уточнити очікування від вивчення теми та покращити методику навчання. Як я можу забезпечити досягнення учнями навчальних цілей при створенні ними комп’ютерних робіт до учнівського проекту. Дізнався вимоги до планування та роботи над прикладом учнівської роботи.
     Навчання, побудоване на проектному підході, допомагає враховувати індивідуальні навчальні потреби учнів та їх інтереси. Проекти вимагають від учнів вибору змісту, та оформлення результатів, також допомагають учням вивчити тему більш глибоко, застосувати нові навички, вдосконалити вже отримані навички, створити нові продукти та презентувати їх.

Комментариев нет:

Отправить комментарий